KERSTBALLENVERSCHIETING 2003 OP 28-12-2003

naar de foto's

Afgelopen zondag 28 december 2003 vond de kerstballenverschieting verschieting plaats. Ger Diepens was de initiator en Jac Brosens mocht de scherven opvegen.

Er traden 22 schutters aan waaronder 10 junioren om kerstballen stuk te schieten. De spelregels waren simpel en doeltreffend. Diegene die de bal kapot schoot had kans op een prijs. In de kerstbal was namelijk een briefje verstopt met "Jammer geen prijs" of "Yes je wint een kersttol". Als troostprijs een zak snoep en een NHB embleem.

Als eerste won Mike met een fantastisch schot een kersttol.

Leo bleef maar mikken en na een paar rondes had hij ook eindelijk een bal kapot en won hij de andere kersttol.

Frans van Waardenburg was eigenlijk ook winnaar als ballenkoning. Hij schoot namelijk de meeste ballen (6) kapot, maar was met deze actie net even te laat.
Om een bal te raken moet je een echt goede schutter zijn en telt geluk niet meer mee.

Halverwege de wedstrijd won Bas van der Kloot de zak met kerstkransjes die hij heel verstandig bewaart. Niet alles tegelijk opeten dacht Bas.

Lindy schoot 4 ballen kapot en verdiende met het eerste schot (nadat de kersttollen al weg waren) het NHB embleem.

Het was een leuke wedstrijd en diende ook voor het "extra" verbranden van de vetreserves die tijdens de Kerst bij bijna alle leden gevormd waren.

Op de foto's is duidelijk te zien hoe klein de ballen zijn en die balletjes moeten dan vanaf 25 meter raak geschoten worden. Dat valt niet mee.