OUDER-KIND WEDSTRIJD 2003 zondag 18-5-2003

naar de foto's

Afgelopen zondag 3 juli 2005 vond de "ouder-kind verschieting" in de accommodatie van Eikels worden Eiken  plaats.

De Ouder  Kind Verschieting is een wedstrijd waarin de “onervaren” ouder (of oom/tante)  met het “getrainde en ervaren” kind, of de “getrainde en ervaren “ oudere met het “onervaren” kind in een koppel schiet. Het koppel met de hoogste punten samen is de winnaar.

De “ervaren” schutters schieten op de voor hen normale afstand en de “onervaren” schutters op 7 meter. In een bijzonder gezellige ambiance werd de wedstrijd verschoten.Er werden 9 koppels gevormd; totaal 18 schutters aan de lijn. Een koppel meer dan vorig jaar. De score van het koppel samen was tellend.

Eerste werd Jan en Jimmy (Oom) Mertens met 499 punten. Tweede werd Jesper en Pa Jochems met 484 punten. Derde werd Mike en Ma Ravestein met 450 punten. Vierde werd Robin en Pa Jochems met 411 punten. Vijfde werd Orion en Ma Kerstens met 393 punten. Zesde werd Adri en Ma Mertens met 379 punten. Zevende met een miniem klein verschil werd Kim en Pa Mertens met 373 punten. Achtste werd Romario en Ma Ooms met 372 punten en negende werd het team Elles-Floris en Pa Ooms met 351 punten.

De winnaars krijgen binnenkort een prachtige foto van de wedstrijd.Al met al een zeer gezellige wedstrijd die we volgend jaar zeker weer zullen herhalen.

De aanwas van belangstellenden en jeugdleden is de laatste tijd goed te noemen. Iedereen die belangstelling heeft voor deze sport en speciaal de jeugdtraining kan vrijblijvend contact opnemen op vrijdagavond met onze jeugdtrainer Jac of Leo Brosens. Te vaak blijkt dat mensen in Zundert niet weten dat juist de handboogsport heel geschikt is voor de jeugd, maar ook voor de vaders en moeders!