NK 25m 1pijl Aspiranten t/m 10 jaar op 1-7-2006 te Boekel

Kim en Adri Mertens en ook Kelly Janssen hebben zaterdag 1juli onze club prima vertegenwoordigd.
Schietend op 18 meter streden ze om de titel van beste nederlandse schutter 25 meter 1 pijl aspiranten tot en met 10 jaar. De rit van een honderd kilometer naar De Doelendonk in de Watervalstraat te Boekel was niet vergeefs. Eikels Worden Eiken scoorde een prima resultaat:


Kim 2e Z I L V E R ! ! ! Adri 6e Kelly 7e


Onderstaand stukje werd door onze correspondent Gon naar de media gestuurd:
Afgelopen zaterdag 1 juli werd in Boekel de Nederlandse Kampioenschappen handboogschieten 1 pijl gehouden. Op het doel moeten 25 tellende pijlen worden afgevuurd. In de categorie tot 10 jaar scoorde Kim Mertens zilver. Met 193 punten liet ze de rest ruim achter zich. Voorwaar een topprestatie die vooral voor Kim zelf een kroon is op haar training en doorzettingsvermogen. Het zal niet het laatste zijn wat we van haar horen. Er zit nog veel meer in het vat zo verklaarde de jeugdtrainer van Eikels worden Eiken. Ook haar tweelingbroer heeft een keurig resultaat gehaald met de zesde plaats. Dat betekent ook dat je bij de beste van Nederland hoort bij het handboogschieten. Kelly Janssen moest ook aantreden bij de selektie en haalde ook de zesde plaats. Heel wat talent dus bij onze handboogvereniging die weer goed tevoorschijn komt dank zij aspiranten zoals Kim, Adri en Kelly. Ga zo door
Als je ook wil mee doen met de Nederlandse kampioenschappen kijk dan op onze website www.eikelswordeneiken.nl waar ook alle informatie te vinden is over proeftrainingen en aanmelden als lid.


De scores van Kim en Adri, de 136 punten van Kelly missen we hier.


Hier staat Kelly wel bij.


Kim krijgt de zilveren medailles.


Kim in de line-up.


Kim staat er voldaan bij en gelijk heeft ze. EWE is trots op haar.


.