mei 2015

 
Vol goede moed startten 13 schutters met de koppensnellersverschieting.
 
Dit is een een bijzondere wedstrijd want je moet proberen een (pas)fotootje van je tegenstander te raken die dan de wedstrijd moet verlaten. Als je pech heb kun je dus al na 1 schot uitgeschakeld worden  en is de wedstrijd dan voor je  voorbij.
Dit overkwam deze keer zowel Erik als Rick Janssen die beiden in de eerste beurt door respectievelijk Dimitri van Gils en Mathijs de Jong werden geraakt. Als troostprijs mochten ze ieder 6 consumptiebonnen in ontvangst nemen.
Dimitri was op zijn beurt in de tweede ronde de klos, Ludo v.d. Broek was de dader hiervan.
In de derde buurt schakelde Jesse Mutsters Jelle Houben uit maar Jelle had in deze beurt Patrick Raats  van de kaart geschoten.
In de vierde beurt had Mathijs de pech zichzelf uit de wedstrijd te schieten.
 
Hierna gebeurde er een aantal rondes niets waarna na beurt 12 als treffer overgeschakeld werd van alleen de foto naar ook de omringende afbeelding van een eikel.
Door Jesse werd in beurt 15 Ludo uitgeschakeld. Vanaf ronde 19 werd het treffergebied vergroot door om elke foto een grotere cirkel te trekken en in ronde 20 zorgde Jesse ervoor dat het voor Jac Brosens voorbij was maar Jac had Jesse geraakt dus beiden stonden nu aan de kant. In de volgende beurt schakelde Peter Gommers  Harmen Kool uit.
 
Nu waren alleen Rick van Gorp en Peter (beiden waren ze houtschutter) over om uit te maken wie de winnaar zou worden.
Na ronde 24 werd een nog grotere cirkel getrokken en de tweede ronde hierna kwam Peter als winnaar uit de strijd en was deze ludieke wedstrijd afgelopen.
Als hoofdprijs mocht de winnaar een bedrag van € 20,- te besteden aan schietmateriaal in ontvangst nemen.
 
Mvg
Jac