Arretjescake

Op verzoek van enkele leden geef ik hier het recept van de cake die ik getrakteerd heb. Arretjescake.

Je hebt nodig:

- 2 repen chocala á 75 gram- 250 gram roomboter
- 150 gram basterdsuiker
- 2 eetlepels cacao
- 2 eieren
- 2 pakken theebiscuits
- bakblik met plastic folie er in

De pakken theebiscuits in kleine stukjes breken. De chocola smelten op klein vuur en daarna de roomboter er bij voegen en deze ook laten smelten. Pas op dat je het niet aan laat branden. Suiker en cacao en twee eieren mixen, hierna de mix van chocola en roomboter toevoegen. Daarna voeg je de biscuits toe en mix je alles goed door elkaar zodat je één grote klonterige massa krijgt. Dit doe je in het bakblik, strijk en druk het goed aan. Zet hem daarna voor minimaal 12 tot 24 uur in de koelkast om weer op te stijven. Hierna kan je hem uit het bakblik halen, doormiddel van de folie krijg je hem makkelijk uit het blik.

Geniet er van.

Luc.